Фінансові гарантії

КОШТИ, НЕОБХІДНІ ДЛЯ В’ЇЗДУ ТА ПЕРЕБУВАННЯ НА ТЕРИТОРІЇ ІТАЛІЇ (в Євро). Таблиця А Директиви Міністерства Внутрішніх Справ Італії від 1.3.2000 Друга колонка “На кожного з двох та більше осіб” НЕДІЙСНА для мультивізи.

 

Тривалість поїздки На одного (в Євро) На кожного з двух та більше осіб (в Євро)
1-5 днів: фіксована сума 269,60 212,81
6-10 днів: в день на особу 44,93 26,33
11-20 днів: фіксована сума
+ в день на особу
51,64
36,67
25,82
22,21
 20 днів і більше: фіксована сума + в день на особу 206,58
27,89
118,79
17,04

*Як рахувати?
Якщо поїздка на 15 днів: 51,64 (фіксована сума) + 36,67 * 15 = 601,69 євро;
якщо поїздка на 90 днів: 206,58 (фіксована сума) + 27,89 * 90 = 2717,68 євро.

 

З метою забезпечення особистих фінансових гарантій на весь термін запланованого перебування в Італії подається наступна документація:

 БАНКІВСЬКА КАРТКА, дійсна за кордоном, (оригінал і копія ) й оригінал ДОВІДКИ (дійсної протягом одного місяця) з банку про стан банківського рахунку заявника на візу (у будь-якій валюті) із вказанням П.І.Б. заявника, номера картки та залишку коштів на рахунку. У випадку надання іменної банківської картки, дійсної за кордоном, достатньо чеку з банкомату (дійсного протягом трьох днів) замість довідки з банку;

АБО
ДОВІДКА (дійсна протягом одного місяцяз банку із вказанням залишку на поточному некартковому банківському рахунку, дійсному щонайменше останні 3 місяці, та РУХУ КОШТІВ НА РАХУНКУ за останні 3 місяці;

АБО
оригінали та копії ДОРОЖНИХ ЧЕКІВ;

AБО (на туристичну візу)
оригінал та копія БАНКІВСЬКОГО ПОРУЧНИЦТВА (fidejussione bancaria), виданого італійською установою;

АБО (на туристичну візу)
НОТАРІАЛЬНИЙ СПОНСОРСЬКИЙ ЛИСТ  від третьої особи (громадянина, або резидента України)  із вказанням дат поїздки, а також копія внутрішнього паспорту (заповнених сторінок) і особисті фінансові гарантії особи, яка є спонсором: 
•    іменна банківська карта +чек з банкомату;
•    неіменна банківська карта + довідка з банку з указанням залишку та № карти;
•    поточний рахунок: довідка з банку про залишок+рух коштів за останні 3 місяці.

Для туристичної візи у випадку спільної подорожі подружжя, дітей та батьків або бабусь/дідусів з онуками нотаріальний спонсорський лист не оформлюється. Членам родини надаються копії фінансових гарантій та документи, що засвідчують родинний зв’язок (свідоцтво про шлюб, про народження, тощо).